Молекулярна кухня. Кавове м'ясо / Молекулярная кухня. Кофейное мясо / Molecular cuisine. Coffee meat

82 Просмотры
Издатель
#рецептивідолком #olkomstyle

UA
Молекулярна кухня не перестає дивувати. Давайте і ми спробуємо здивувати своїх близьких. Сьогодні в нас відеорецепт….кавового м’яса!
Як вам таке?

Давайте готувати разом!

Складові:
Свинина - 0,5 кг.
Паста “Вершкова” - 50 г
Кава натуральна - 1 ч.л.
Еспресо - 30 мл.
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком

На 100 г готової страви:
Білки - 13.32 г
Жири - 37.20 г
Вуглеводи - 0.12 г
Калорії - 388.65 кКал

Смачного!

RU
Молекулярная кухня не перестает удивлять. Давайте и мы попробуем удивить своих близких. Сегодня у нас видеорецепт ... кофейного мяса!
Как вам такое?

Давайте готовить вместе!

Ингредиенты:
Свинина - 0,5 кг.
Паста "Вершкове" - 50 г
Кофе - 1 ч.л.
Эспрессо - 30 мл.
Соль - по вкусу
Черный перец - по вкусу

На 100 г готового блюда:
Белки - 13.32 г
Жиры - 37.20 г
Углеводы - 0.12 г
Калории - 388.65 ккал

Приятного аппетита!

ENG
Molecular cuisine does not cease to amaze. Let's try and surprise our loved ones. Today we have a video recipe… of coffee meat!

Let's cook together!

Ingredients:
Pork - 0.5 kg.
"Vershkova" paste - 50 g
Natural coffee - 1 tsp
Espresso - 30 ml.
Salt - to taste
Black pepper - to taste

Per 100 g of ready meal:
Proteins - 13.32 g
Fats - 37.20 g
Carbohydrates - 0.12 g
Calories - 388.65 kcal

Bon appetit!
Категория
Молекулярная кухня
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика